Referanser

Her kan du lese referanser fra noen av de som har vært og fått behandling hos Oslo kiropraktorklinikk.

«Vår datter fikk en kraftig smell i ryggen i Dana cup, og var ikke i stand til å gå eller stå uten støtte. Kom til Oslo for å delta på Norway cup, men det var vel egentlig ikke aktuelt å tenke tanken på at hun kunne spille fotball i nær framtid i hvert fall. Tok kontakt med Christian Eidem ved ankomst Oslo, søndag 31. juli – fikk time straks. Han konstaterte at det var en skikkelig låsning i bekkenet, ga henne behandling to dager på rad, samt hadde tett oppfølging på telefon. For å gjøre en lang historie kort: Vår datter var på banen igjen på torsdag. På lørdag vant hun finalen med laget sitt, og ble kåret til finalens beste. Christian Eidem er en fantastisk kiropraktor.»

Maja Tveit Naalsund, Norway Cup vinner 2016

«Jeg har brukt Oslo kiropraktorklinikk 3-4 år nå og er meget godt fornøyd. Behandling som har god effekt på ryggen min når den svikter iblant, og time på dagen når jeg ringer.»

Oddmar Stenhaug, 64 år, Strømmen.

«Han jobbet i flere år i sentrum av Oslo, som var veldig praktisk for meg, men har dessverre flyttet til Strømmen. Men jeg besøker ham likevel, fordi han er flink til å finne smertepunktene og behandle det som skal til for å løse dem opp.»

Bjørn Haugan, Journalist VG

I DHL Express har vi brukt Oslo Kiropraktorklinikk ved Christian i flere år. Vi har veldig god erfaring med hans behandlinger, og ikke minst at han ser hele mennesket. Han jobber med hele kroppen, og ser sammenhenger som gjør at våre ansatte kommer raskere tilbake til jobb. Det er god tilgjengelighet, og Christian strekker seg alltid langt for å tilfredsstille og ikke minst imøtekomme våre behov. Vi vil absolutt anbefale Oslo Kiropraktorklinikk til andre bedrifter og privatpersoner.”

Nina Bjørlo, Head of Customer Service DHL Express

Kiropraktor Christian Eidem – en «god resept» for å bli kvitt muskel- skjelettplager!
«Jeg hadde slitt med ryggplager i 15 år, gjennomført ulike langvarige behandlings- og treningsopplegg uten særlig bedring og manglet diagnose. Da jeg nølende dukket opp hos Christian oktober-08 hadde jeg mye smerter, var stiv i kroppen og ganske oppgitt og lei. Grundig utredning (bla MR) slik at jeg endelig fikk en diagnose, målrettede behandlinger og øvelser til egentrening har gitt meget positive resultater. Christian er veldig dyktig faglig og til å ta klienten på alvor og se hele mennesket. Dette skaper grunnlag for nødvendig tillit mellom behandler og klient – og godt resultat. Konklusjon: Etter et drøyt halvår er jeg godt stabilisert, 98% smertefri og ser fremtiden lyst i møte. Jeg er kjempefornøyd – ikke nøl med å bestille time her dersom du trenger en kiropraktor – eller som meg, tror du kanskje kan få hjelp av en…»

Hanne Kristin – Oslo – Helsedirektoratet

Det beste jeg er kommet over…
«Jeg har gjennom mange, mange år hatt plager med ryggen og jeg har hatt mange behandlinger hos fysioterapeut. Dette hjalp i den tiden jeg var til behandling, men etter kort tid komhar smertene kommet tilbake.

Tiden var inne til å prøve noe nytt og da jeg ble kjent med at Oslo Kiropraktorklinikk hadde etablert deg i mitt nærmiljø, bestilte jeg umiddelbart time. Det har jeg ikke angret på. Allerede etter første behandling merket jeg stor bedring. Etter 5 behandlinger sover jeg bedre og lengre om natta og jeg kan nå våkne uten å ha vondt i ryggen. Energien kommer tilbake.

Jeg anbefaler gjerne Christian. Han behandler meg med respekt og etter mine erfaringer er han en dyktig kiropraktor.»

Anna Smestad – Skedsmo – Pensjonist

Desperat
«Etter års kamp med fastlege kom jeg til slutt til Ahus Ortopediske med både røntgen- CD og MR- CD som støtte og trodde jeg nå får hjelp. Legen anbefalte såler som den eneste hjelpen, og jeg begynte å bli desperat. Vonde og hovne bein, vondt i ryggen og ellers i dårlig form med lite nattesøvn med kramper i beina det siste året. Vel da måtte jeg tenke alternativt, og «bein» betyr kiropraktor og da var veien til hjelp kort. Jeg fant Christian, som har ordnet føttene, hoftene, bekkenet og ikke minst min skeive rygg. Og steder jeg ikke viste jeg hadde vondt engang! Jeg anbefaler Christian på det varmeste til alle som trenger hjelp med plager i alle slags varianter. Og jeg er lei meg at jeg ikke kom på tanken før…»

Rayja Bæver – Lørenskog – Skattedirektoratet